NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliile de Administrație ale societăților din subordinea CL și-au intrat în drepturi. Primele măsuri ar putea apărea în luna august

Președinții noilor Consilii de Administrație ale societăților din subordinea Consiliului Local, alături de ceilalți membri care fac parte din acestea, au două luni de zile la dispoziție să identifice soluții prin care să fie eficientizate activitățile de la Prest Serv Apa, RAGCL și EcoSaluibritate, conform hotărârii de Consiliul Local.

 

  

 

Noile consilii și-au intrat în drepturi săptămâna trecută, atunci când au avut loc ședințele de constituire. Cu acest prilej s-au ales și președinții. La Prest Serv Apă în funcția de președinte al Consiliului de Administrație a fost numit Dragoș Ionescu, la RAGCL Dorina Sofian, iar la EcoSalubritate Iulian Moraru. 

Următoarele ședințe ale acestor consilii vor avea loc până pe data de 12 august, timp în care reprezentanții acestora și-au rezervat dreptul de a analiza activitatea economică.

Menționăm faptul că până la finele lunii septembrie trebuie organizate și concursurile pentru ocuparea funcțiilor de director.     

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

La sesizarea Curții de Conturi Primăria expertizează 11 investiții cu probleme

Răzvan Grecu

Șeful stației CF Pașcani suspectat că își luminează proprietatea pe banii pășcănenilor

Marius Parteni

Consilierii din Târgu Frumos se întrunesc în ședința ordinară din această lună. Vor fi dezbătute 18 proiecte aflate pe ordinea de zi (DOC)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site