NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul municipiului, despre problemele ridicate de comercianții din piața vale!

Primăria Pașcani își dorește un comerț civilizat în piețele locale, este punctul de vedere al viceprimarului Cristian Rățoi, exprimat în conferința de presă de astăzi, 15 septembrie. Edilul local susține că nemulțumirile exprimate într-un recent material prezentat de Actualitatea Tv, sunt probleme cunoscute.

Cristian Rățoi, a spus că nemulțumirile comercianților sunt și pe fondul proiectului ce privește modernizarea pieței, care întârzie din cauza firmelor ce au câștigat licitația de proiectare și execuție.

“Așa este, sunt multe probleme, dar după cum s-a discutat și în Consiliul Local, nu poți veni acum să spui că o lucrare licitată cu 7 milioane de lei, o poți face cu 21 milioane de lei. Hai, să spunem, putem vorbi  de o majorarea care până la 10,5 milioane de lei, că sunt costuri justificate, dar nimeni nu acceptă suma aceasta de 21 miloane de lei“, a fost de părere Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului.

Advertisements

Cât privește nemulțumirile agenților economici referitoare la curățenia din piață și prezența câinilor comunitari, Rățoi a susțiut că vor fi luate măsuri astfel încât o parte din acestea să fie remediate.

Advertisements
  

Luna septembrie 2022 este cea în care administrația locală urmează să stabilească ce se va întâmpla cu proiectul privind modernizarea pieței.    

Advertisements
Advertisements

Related posts

Latifundiarul Minciună: lovitură imobiliară la drumul european. Un pesedist, un penelist şi un pedelist au pus mâna pe 100 ha de pământ arabil

Redacția

Licitație trucată pentru pășunile din Pașcani. Încălcări grave ale regulamentului de organizare pentru favorizarea firmei primarului!

Răzvan Grecu

Toate firmele și PFA vor trebui să-și preschimbe actele de înregistrare la Registrul Comerțului

Redacția
Încarcă...