NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vești bune pentru locuitorii din Blăgești: CNADR va plăti anul acesta banii pentru loturile de pământ expropriate

Locuitorii din Blăgești cărora nu li s-au plătit banii pentru pământurile expropriate, au promisiuni de la primarul Dumitru Pantazi că în acest an problema lor va fi rezolvată.

Edilul șef a declarat în emisiunea „În Obiectiv”, difuzată de Actualitatea TV , că  a făcut demersurile necesare pentru ca oamenii să-și primească drepturile legale datorate de Compania Naționala de Autostrăzi, Drumuri și Poduri.

Advertisements

„Am vorbit cu directorul care se ocupă cu exproprierile la Compania Națională de Autostrăzi, Drumuri și Poduri în urmă cu câteva zile. Mi-a promis că din fonduri proprii compania va plăti aceste despăgubiri oamenilor din Blăgești până la finele anului. Este o problemă din urmă, iar proprietarii au dreptate să fie supărați. Voi vorbi din nou vineri cu acel director și sper să se rezolve problema”.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Condițiile lui Danu când a trecut la PNL: Referendum pe tema apei și consultarea cetățenilor, înainte de luarea deciziilor

Marius Parteni

Noua schemă de compensare a facturilor la energie se va aplica pentru două luni, nu și retroactiv

Redacția

Drumul național Moțca – Pașcani – Târgu Frumos este operațional . DC 104 Hanul Ancuței – DJ 208 Mogoșești-Siret este închis

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site