RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Veste bună pentru pășcăneni. Investigațiile paraclinice la Spitalul Municipal de Urgență sunt gratuite timp de 4 luni de zile

Veste bună pentru pășcăneni. Timp de patru luni de zile o serie de investigații vor fi gratuite la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Acest lucru se întâmpla datorită faptului că cei de la Casa de Asigurări de Sănătate au distribuit sumele pentru investigațiile paraclinice care sunt mult mai mari în comparație cu anul trecut.

 

Investigațiile paraclinice înseamnă: radiologie, laborator, ecografii sau computer tomograf. Mai exact, pășcănenii care au nevoie de aceste investigații le pot face gratuit doar cu un bilet de trimitere de la medicul de familie. Perioada în care investigațiile sunt gratuit se întinde pe 4 luni de zile: iulie, august, septembrie și octombrie.

  

”Am primit niște vești foarte bune din partea Casei de Asigurări de Sănătate, pentru comunitatea pășcăneană. Avem sume repartizate pentru investigații paraclinice. Când spun investigații paraclinice mă refer la radiologie, laborator, ecografii și computer tomograf. Orice pacient care are nevoie de investigații de laborator, radiologie, ecografie sau computer tomografie, se prezintă cu un bilet de trimitere de la medicul de familie și nu trebuie să plătească absolut nimic pentru investigații”, ne-a declarat dr Diana Acsinte, purtătoarea de  cuvânt a Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Automatele de cafea, sursă de răspândire a infecției cu COVID-19!

Redacția

Românii vaccinați cu AstraZeneca nu vor face rapelul cu un vaccin ARN mesager

Redacția

S-a dublat numarul de donatori de sange

Redacția
Încarcă...