NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Verdict favorabil şi în comisia Juridică pentru revenirea în ARSACIS şi ApaVital

Politicul a învins. Şi membrii comisiei Juridice au dat vot favorabil iniţiativelor primarului privind revenirea la ARSACIS şi ApaVital în Paşcani. Doi consilieri PSD şi unul PNL au dat aviz favorabil acestor proiecte.

Aceştia sunt Benone Mihuţ, Bogdan Alexa şi Dorin Nichifor. Totul s-a întâmplat sub monitorizarea atentă a administratorului public, Gică Zanet, care le-a transmis acestora că şefii Primăriei vor negocia cu reprezentanţii asociaţiei şi operatorului judeţean în ceea ce priveşte cuantumul redevenţei pe care municipiul o va primi. Asta deşi acestora li s-a atras atenţia poziţia ARSACIS. Mai exact, pe acest subiect Paul Benesch, preşedintele asociaţiei a susţinut astăzi:“Noi avem în contractul de delegare prevăzut modul în care se calculează redevența și modul cum se folosește redevența. Consiliul Local Pașcani nu poate impune acum un nou mod de calcul al redevenței. Consiliul Local poate da hotărâri după cum crede că este necesar, însă acestea trebuie discutate în adunarea generală a asociațiilor și acolo sunt 102 membri care votează, nu numai Pașcaniul”, a explicat Benesch.

Advertisements

Menţionăm faptul că revocarea hotărârilor 161 şi 162 sunt cele adoptate de către Consiliul Local ca urmare a proiectelor iniţiate de societatea civilă. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Măsurile luate împotriva unui șofer de la Gospodăria Comunală, după imaginile apărute pe Facebook

Marius Parteni

Zeci de primarii din județ vor primi fonduri pentru continuarea unor proiecte derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală

Redacția

Concluziile discuțiilor care ar trebui să aducă “Pacea de la Pașcani”: Convenții individuale pe o perioadă de 3 luni, stația de Epurare preluată de operatorul județean. Primarul e de acord, unii consilieri nu (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site