NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Variantele PNL pentru Ministerul Educației SURSE

Lista de persoane care l-ar putea înlocui pe Sorin Cîmpeanu la șefia Ministerului Educației cuprinde atât membri de partid, dar și persoane din afara acestuia, favorită fiind o consilieră a lui Klaus Iohannis..

Ciucă a anunțat că va nominaliza cât mai repede un nou ministru FOTO Inquam Photos

Ciucă a anunțat că va nominaliza cât mai repede un nou ministru FOTO Inquam Photos

În interiorul PNL, sunt vehiculate mai multe variante de înlocuitor pentru Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educației. Potrivit informațiilor „Adevărul”, în rândul formațiunii liberale sunt văzute trei variante, din care două din partid. Însă favorita pentru funcție este un consilier prezidențial, adică Ligia Deca, persoană care lucrează alături de Klaus Iohannis. Așadar, o persoană care știe bine Programul „România Educată”. 

  

O a doua variantă este Monica Anisie, fost ministru al Educației în Guvernul Orban și actual președintele al PNL Sector 2. Anisie e văzută ca o persoană care nu iese din cuvântul șefilor, atât timp cât aceștia sunt pe val, însă în perioade de instabilitate internă se orientează spre câștigători. 

Advertisements
Advertisements

A treia variantă vehiculată este Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, mult timp membră a Comisiei de învățământ din Camera Deputaților.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

O întrebare pentru cioclii României: Unde vă sunt șoșocii, monicilepop și simionii?

Redacția

Cine este Domenico Paviglianiti, presupusul “capo di tutti capi” al clanului 'Ndrangheta, arestat de spanioli / De teamă, circula în mașini blindate iar când l-au arestat avea 5.000 de lire cash și 6 telefoane

Redacția

Adolescentul care a ucis doi americani care îl amenințau cu moartea în timpul protestelor de la Kenosha, din 2020, a fost achitat/ Jurații au stabilit că tânărul Kyle Rittenhouse a fost în legitimă apărare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site