RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Val de agresiuni în weekend

Iesirea tulburelului este resimțită din plin și de cadrele medicale de la ambulanță ori de la Compartimentul de Primire Urgență a Spitalului Municipal, weekendul acesta confruntîndu-se cu un număr neașteptat de mare de victime ale agresiunilor. Terminarea culesului viilor și apariția primului vin din acest an încinge spiritele și mai mult, dovadă fiind sfârșitul săptămînii trecute, când numărul agresiunilor a crescut mult.

La  Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Pașcani au venit la sfârșitul acestei săptămâni bătuți pe bandă rulantă. Cei mai mulți dintre ei provin din încăierări survenite în urma unui pahar de alcool servit inițial prietenește. 10 persoane agresate au trecut pragul Compartimentului de Primiri Urgențe weekendul care a trecut. În ultima vreme se înregistrează o creștere a cazurilor de acest gen.

În noaptea de 29/30 septembrie Costel Iordăchioaia în vâstă de 40 de ani a fost găsit pe o stradă din Tătăruși inconștient de către un trecător care a sunat la 112. Conform medicilor din Compartimentul de Primire Urgențe acesta prezenta un traumatism toracic, traumatism atoraco-abdominal și escoriații. Polițiștii care au efectuat cercetări au precizat că victima a băut într-un bar din Tătăruși, iar la ieșire a înjurat doi tineri. Aceștia au ieșit după el și l-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele. Agresorii, Constantin Cășuneanu de 19 ani și Iuluan Damian de 18 ani s-au ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

  

Sâmbătă, 29 septembrie, un bărbat de 57 de ani din Holboca a ajuns la Spitalul Municipal după ce a fost victima unei agresiuni. Conform medicilor acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal și hematom splină.

Duminică, 30 septembrie, un tânăr de 19 ani din Heleșteni a fost adus cu ambulanța la CPU după ce a fost bătut de un prieten de pahar în urma unor neînțelegeri. Acesta prezenta fractură de mandibulă stângă și etilism acut.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cine sunt românii care vor putea primi 10.000 de lei. Lista ajutoarelor pe care le acordă statul

Redacția

O tânără de 18 ani a vrut să se sinucidă cu insecticid

Oana Cordoneanu

Pășcănean în stare gravă, după ce s-a tăiat într-un geam

Oana Cordoneanu
Încarcă...