NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Universitatea „Cuza” din Iași oferă consultanță pentru sănătatea mintală și emoțională

Până pe data de 24 mai 2020, sunt organizate la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și la nivel internațional activități de promovare a sănătății mintale, sub umbrela campaniei „Mental Health Awareness Week”

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași oferă consultanță pentru sănătatea mintală și emoțională! Instituția de învățământ superior este alături de entități internaționale prin activități de promovare a sănătății mintale, sub umbrela campaniei „Mental Health Awareness Week”.
Astfel, până pe 24 mai 2020, sunt organizate la „Cuza” și la nivel internațional activități de promovare a sănătății mintale, sub umbrela campaniei „Mental Health Awareness Week”.

„Grija față de sănătatea emoțională a studenților UAIC este o misiune permanentă a Biroului de Consiliere Educațională și Orientare în Carieră. Dacă simțiți că aveți nevoie să stați de vorbă cu un specialist în consiliere educațională, de carieră sau psihologică, nu ezitați să ne scrieți! Trimiteți-ne un e-mail aici la adresa servicii.studenti@uaic.ro sau consiliere@uaic.ro și vă răspundem cu drag!”, arată cei de la Universitatea „Cuza” din Iași.

Tema de anul acesta este #bunătatea (kindness)

Tema de anul acesta este #bunătatea (kindness), prilej cu care vrem să încurajăm, să promovăm și să sărbătorim miile de acte de bunătate, realizate în special în această perioadă dificilă prin care trecem. Bunătatea ne deblochează umanitatea și ne aduce împreună, fiind un antidot împotriva singurătății și a stresului.

  

BZI

Advertisements

Related posts

Începe restaurarea fostului Palat Mihail Sturdza. Cu cât contribuie Mitropolia

Redacția

REZULTATE BACALAUREAT 2013. EXCLUSIV. Ministrul Educaţiei: „Proba de română nu se va relua”

Redacția

Instalare a noului prefect la Iași după tăvălugul Orban. Nu avem însă subprefect

Redacția
Încarcă...