NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Unităţile BCR vor fi închise luni

Unităţile teritoriale retail şi centre de afaceri corporate ale Băncii Comerciale Române (BCR) nu vor avea program cu publicul luni, 17 aprilie, cu ocazia sărbătorilor de Paşti. 

 

„Ca excepţie, unităţile BCR din centrele comerciale şi mall-uri vor fi deschise, dar vor funcţiona după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare. Programul de lucru cu publicul este afişat la loc vizibil în toate unităţile băncii. BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7”, au precizat în comunicat oficialii băncii.

  

În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24, se mai specifică în document. 

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Serviciul de Evidență Informatizată a Persoanei nu are program cu publicul pe 28 – 29 martie

Marius Parteni

Cele patru scenarii luate în calcul de Guvern pentru 15 mai

Redacția

Probleme la Eco Salubritate! Se decalează programul de colectare a gunoiului în suburbia Lunca

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site