NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un USR-ist cere să vină DNA-ul peste Cîţu: „Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman”

Emanuel Ungureanu a declarat că aşteaptă de câteva zile să vadă dacă justiţia este aceeaşi pentru toţi. Deputatul îl acuză pe Florin Cîţu că şi-a folosit poziţia de la Guvern  „în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL”.

„De ce nu vine DNA să-l ia…pe Cîţu? Am aşteptat 3 zile să văd dacă justiţia funcţionează în mod egal pentru toţi românii cu rang înalt în statul român. Se vede că nu. Domnul premier Cîţu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL şi România, a folosit o funcţionară  a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi contracandidatul lui Cîţu la şefia PNL.

Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Faptul că prim-ministrul Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Cîţu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :«Noi nu luăm prizonieri».

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Mașină de poliție înfiptă în gardul unei case din Roznov. Agenții se întorceau dintr-o misiune

Redacția

Preotul militar Mirel Ilie: „Mergeți mai încet, e mesajul lui Dumnezeu, cu această pandemie!”

Redacția

A murit nevinovat la doar 28 de ani. Urmările unui accident rutier produs pe un drum naţional din Apuseni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site