NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un tânăr, care își caută bunica dispărută. Oferă 5.000 de euro recompensă pentru a o găsi!

O bătrână de 87 de ani, dispărută din luna iulie a anului trecut, este cătutată cu disperare de familia acesteia.

Femeia din comuna Bogdana este de negăsit de aproape un an de zile. O cheamã Elena Ursache, are 87 ani și a dispărut în luna iulie 2019, după ce a spus familiei că pleacă să-și viziteze o rudă. Nu a mai ajuns la aceasta, iar de atunci familia o caută cu disperare. Cei care o găsesc sau pot ajuta la găsirea ei, vor primi o recompensă de 5.000 de euro din partea familiei.

“Este o bãtrânã cu înãltime micã, în jur de 1,55 m. La momentul disparitiei, purta un ilic albastru, pulover maro, batic visiniu, era îmbrãcatã ca în pozã. Este o bãtrânica slabã, 40 kg si energicã. Nu are probleme grave de sãnãtate care sã necesite un tratament”, au transmis membrii familiei, potrivit vremeanoua.ro.

“Obisnuia sã-si viziteze acestã rudã destul de des, relativ zilnic. Vizita nu dura mai mult de o orã niciodatã. Dupã o orã de la pãrãsirea domiciliului în mod voluntar, nepotul acesteia cu care locuia s-a autosesizat de lipsa bãtrânei si s-a dus sã verifice dacã este bine, având în vedere cã aceasta era în vârstã, iar unui bãtrân îi este imprevizibilã sãnãtatea. Nepotul ajungând la domiciliul rudei bãtrânei a sesizat faptul cã bãtrâna nu se afla acolo, iar ruda bãtrânei a afirmat ca bãtrâna nici nu a ajuns la ea. Din acel moment, bãtrâna este de negãsit. Parcã a înghitit-o pãmântul. Nicio persoanã nu a vãzut-o. Nu existã niciun indiciu cu privire la disparitia acesteia. A fost cãutatã în localitate si împrejurimi timp de cel putin o sãptãmânã. La cãutãrile acesteia au participat mai multi voluntari (localnici) cât si persoane abilitate. Cercetãrile s-au fãcut si cu ajutorul dronei si al câinilor. Mentionãm ca aceasta rãspunde apelativului “Ileana”. În cazul în care aveti informatii cu referire la aceastã disparitie, vã rog sã mã contactati aici pe Facebook. Vã rog, de asemenea sã distribuiti, aceastã bãtrânã ar putea fi în viatã si maltratatã”, au transmis rudele femeii prin intermediul unui anunt pe retelele de socializare.

  

BZI

Advertisements

Related posts

Mai mulți tineri au fost prinși în flagrant în timp ce furau cupru din combinatul siderurgic din Galați

Redacția

Un audit energetic te ajută să-ți protejezi banii din facturile de energie

Redacția

De beat ce era, a intrat cu mașina în șanț

Redacția
Încarcă...