NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un șofer de 22 de ani „s-a înfipt” cu BMW-ul într-un TIR. Tânărul conducea cu viteză

Un șofer de BMW a rămas încarcerat după ce a intrat cu mașina sub un TIR pe DN1C, în localitatea Câțcău, din Cluj. Tânărul de 22 de ani circula cu viteză și a lovit TIR-ul în partea din spate.

Un accident rutier a avut loc în Cluj, unde un tânăr de 22 de ani, aflat la volanului unui BMW, a intrat cu viteză într-un autocamion și a rămas încarcerat.

Bărbatul a suferit traumatisme severe la nivelul capului și era inconștient la momentul intervenției.

Șoferul de BMW avea 22 de ani

Tânărul a fost transportat la spital, în stare general gravă.

  

„Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost primită în jurul orei 9.50, iar locul accidentului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și 2 echipaje SAJ.

Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerat un tânăr de aproximativ 20 de ani. Acesta prezenta traumatisme severe la nivelul capului și se afla în stare de inconștiență”, a anunțat ISU Cluj.

Bărbatul a fost scos din mașină cu greu și transportat la spital.

„Pompierii au acționat pentru a îndepărta portiera autoturismului, îndepărtarea bordului sub care se afla prins bărbatul și au folosit echipamentele din dotare pentru a-l extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite.

Bărbatul a fost preluat de un echipaje medical al SAJ și a fost transportat la spital, în stare generală gravă, pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, mai spune ISU Cluj.

observator

Advertisements

Related posts

CASS pentru chirii, din 2014. Oamenii de afaceri spun că noua taxă va duce la creșterea evaziunii fiscale

Redacția

Doi deputaţi PSD propun ca şoferii care parchează legal să poată lovi maşinile care îi blochează: „Dacă eşti obraznic, o păţeşti”

Redacția

CEDO condamnă România pentru „poziția ei în privința identității de gen”

Redacția
Încarcă...