RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mesajele politicienilor români de Ziua Națională. Apeluri la unitate și citate

De Ziua Națională a României, liderii politici români au transmis mesaje românilor, atât din țară, cât și din afara granițelor, subliniind progresele pe care lle-a făcut statul român în ultimii 30 de ani, dar și importanța istoriei și a tradițiilor românești. 

Liderii politici ai României le-au transmis mesaje românilor cu ocazia Zilei Naționale FOTO Arhivă

Liderii politici ai României le-au transmis mesaje românilor cu ocazia Zilei Naționale FOTO Arhivă

Primul care le-a urat la mulți ani românilor a președintele Klaus Iohannis, care a transmis un mesaj video cu imnul României. 

  

Totdată, președintele a organizat o recepție la Palatul Cotroceni, unde a subliniat că este nevoie de o consolidare a încrederii față de valorile euroatlantice, în contextul în care ne regăsim într-un moment care va defini istoria omenirii, privind războiul de la graniță. 

Șeful statului a mai atras atenția că securitatea, prin apartenența la NATO, este „poate cel mai de preț bun câștigat în ultimii 30 de ani”.   

Ciucă: Ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre

Și premierul Nicolae Ciucă a subliniat, cu ocazia Zilei Naționale a României, că ne regăsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre, amintind de obiectivul național privind aderarea la Schengen și situația războiului de la graniță. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ideologul economic al PSD, numit la şefia Consiliului de Supraveghere al Fondului de Contragarantare pentru încă patru luni

Redacția

Surse. Reducerea accizei la carburanţi, anunţată de ministrul Finanţelor, se amână

Redacția

Moțiunea împotriva ministrului Muncii, respinsă de Camera Deputaților

Redacția
Încarcă...