NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Localitatea din judeţul Iaşi care are o rată de infectare record

În vreme ce ISU a reluat „bombardarea” ieşenilor cu mesaje de avertizare pe telefoane, incidenţa în municipiul Iaşi a crescut la 5,64 de cazuri de îmbolnăvire de Covid-19 la 1.000 de locuitori.

Ciurea a depăşit un nou nivel record, ajungând la 8,11 cazuri înregistrate la 1.000 de locuitori în ultimele două săptămâni. În Valea Lupului este consemnată o rată de infectare de 7,40 de cazuri, iar în Miroslava 7,18 cazuri.

Vezi aici rata de infectare in fiecare localitate din judetul Iasi

Alte localităţi afectate din jurul municipiului reşedinţă de judeţ sunt Leţcani (5,85), Holboca (5,21), Aroneanu (4,77) şi Rediu (4,73). În judeţ, Şcheia a ajuns la o incienţă de 5,61 de cazuri. Celelalte oraşe se menţin în scenariul verde, cu excepţia localităţii Tg. Frumos, care, cu 2,27 cazuri, rămâne în scenariul galben.

ziarul de iasi

  
Advertisements

Related posts

O femeie respectată, profesor universitar la Iași, a fost prinsă aproape de comă alcoolică la volanul unei mașini de lux! A ajuns în arestul Poliției!

Redacția

Un adolescent din județul Iași și-a omorât tatăl din greșeală. I-a înfipt un cuțit în picior, secționându-i artera femurală

Redacția

Cuvântul Părintelui Mitropolit Teofan

Redacția
Încarcă...