NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Polițist amenințat de un șofer oprit în trafic: „Lasă că ne vedem noi pe traseu, fără haine pe tine”

Un polițist din Constanța a fost amenințat de un șofer pe care l-a oprit în trafic, în timpul unui control la ieșirea dintr-o localitate carantinată.

Șoferul s-ar fi enervat întrucât a fost oprit când se întorcea de la serviciu și avea actele-n regulă. Prin urmare, s-a apucat să-l înjure pe polițist, motiv pentru care a fost amendat cu 2.900 de lei.

În momentul în care îl întreabă dacă are mențiuni de făcut la procesul verbal, șoferul continuă să-l înjure pe polițist și începe să-l amenințe.

”Lasă că ne vedem noi pe traseu, stai linistit. Ne vedem noi fără haine pe tine. Din toți, toata lumea trece, doar pe mine m-ai oprit”, spune nemulțumit șoferul, care refuză să semneze procesul verbal.

  

În urma apariției imaginilor în spațiul public, șoferul agresiv s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, urmând ca cercetările să fie efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

observator

Advertisements

Related posts

Ecaterina Andronescu a fost demisă pentru declarațiile în cazul Caracal. „Am aflat de la televiziune, premierul nu m-a căutat”

Redacția

15 refugiati din cotele impuse de UE au ajuns in tara noastra. Localnicii au protestat in strada: „Sa stea in tara lor”

Redacția

Un român a fost găsit vinovat de uciderea şi violarea unei studente, în Austria, la peste 6 ani după comiterea faptelor

Redacția
Încarcă...