RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorPoliție

Un șofer băut s-a răsturnat cu autoutilitara la Heci

Un șofer s-a ales cu dosar penal după ce s-a răsturnat cu  autoutilitara pe raza localității Heci. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform IPJ Iași, Sâmbătă, 4 decembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au depistat o autoutilitară care se răsturnase pe DJ 208, pe raza localității Heci.

Astfel, conducătorul auto pierduse controlul asupra direcției de mers și se răsturnase pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești.

Întrucât bărbatul din mun. Botoșani care ar fi condus auto emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  

Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Related posts

Percheziții în Pașcani la persoane bănuite de trafic de droguri. Tânără plasată sub control judiciar, doi tineri reținuți

Redacția

Tânăr ucis în stradă de un bărbat care l-a acuzat că s-a iubit cu femeia lui, cât el a fost la închisoare

Redacția

Un interlop din Iaşi a săpat un mormânt în curtea unui senator după care l-a ameninţat că îl va ucide. Detaliile unui caz fără precedent în România (FOTO)

Redacția
Încarcă...