RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer a rămas fără permis, în localitatea Costești

Joi, 3 octombrie, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Târgu Frumos au organizat şi desfăşurat o serie de  acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi prevenirea nerespectării regimului legal de viteză.

 Un bărbat, de 20 ani, din  Iaşi a condus un auto pe DN28A, în localitatea Costeşti având viteza de 87 km/h, pe un sector limitat la 30 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu 15 puncte amendă conform O.U.G. 195/2002R, iar permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

  

 

  În cadrul acțiunii au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.905 lei, dintre care 22 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 4 pentru lipsă documente, iar restul pentru alte abateri. Au fost reţinute 3 permise de conducere, toate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

 

Related posts

Sancțiuni de 1000 de lei și dosar penal în cazul scandalului de la Valea Seacă urmat de distrugerea mașinii firmei de pază

Răzvan Grecu

Un anagajat al societății „Marcel” a fost găsit spânzurat

Răzvan Grecu

Acţiune în trafic pentru depistarea vitezomanilor. Șofer pășcănean sancționat de polițiști

Redacția
Încarcă...