RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un sezonier român din Olanda a fost bătut de alţi conaţionali după ce a vrut să se protejeze de coronavirus: „Unul m-a ţinut, iar ceilalţi m-au lovit în cap“

Un român a fost bătut de alţi colegi după ce a atras atenţia că riscul de infectare cu noul coronavirus este mare din cauza faptului că în locuinţă trăiesc prea multe persoane. Un conflict a izbucnit sâmbătă între mai mulţi români din Olanda care lucrau ca sortatori la o companie de reciclare a deşeurilor în oraşul Beneden-Leeuwen. Victima este Dorin Marcu, un sezonier român.  

El a mărturisit publicaţiei gelderlander.nl, că neînţelegerile au pornit de la faptul că el a sesizat faptul că în locuinţa în care stătea împreună cu alţi români, iar riscul de infectare cu noul coronavirus era foarte mare.   

„Sâmbătă seara am vorbit cu proprietarul, căruia i-am spus că sunt prea multe persoane în casă, iar riscul de infecţie cu noul coronavirus era mare. Atunci, omul a spus că două persoane trebuie să plece din casă. Pentru că sunt singurul dintre ei care vorbeşte germană, m-a lăsat pe mine să decid, ceea ce am şi făcut”, a spus românul.  

Doar că, după ce două persoane au fost date afară, românii rămaşi în casă au tăbărât pe Marcu şi l-au luat la bătaie. “M-au întrebat de ce am făcut-o. Unul m-a ţinut, iar ceilalţi m-au lovit în cap. Încă mai am dureri”, a povestit el. El a fost spitalizat, iar la scurt timp a fost externat.  

  

Românii lucrau ca sortatori la o companie de reciclare a deşeurilor. Potrivit lui Marcu, poliţia nu a arestat pe nimeni în urma acestui incident.

ADEVARUL

Related posts

Kremlinul nu vrea demilitarizarea centralei nucleare Zaporojie și cere Occidentului să facă presiuni asupra Ucrainei

Redacția

Riposta lui Vitali Kliciko, după ce Volodimir Zelenski l-a criticat pe primarul Kievului

Redacția

Administrația Prezidențială, reacție la bijuteriile de aproape 50.000 de lei purtate de Carmen Iohannis în Germania: ”Promovează creatorii români, a purtat bijuterii inspirate din Brâncuși/ Au fost returnate creatorului la revenirea în țară”

Redacția
Încarcă...