NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național Social

Un român din Italia s-a spânzurat după ce şi-a pierdut slujba şi iubita. Mesajul lăsat apropiaţilor

Leonard Constantin avea 27 de ani şi trăia de câţiva ani în Italia, unde se angajase ca ospătar la un hotel situat într-o staţiune de pe coasta Adriaticii.

Pandemia Covid-19 a provocat o criza severă în Italia, care afectează în special turismul. Din această cauză, hotelierii au fost nevoiţi să disponibilizeze sute de mii de angajaţi, iar rata şomajului a explodat.

 Printre ghinionişti s-a numărat şi un tânăr român, Leonard Constantin, care şi-a pierdut locul de muncă de la un hotel din staţiunea italiană Silvi Marina.  Românul a suferit o cădere nervoasă şi a recurs la un gest diperat, fără să poată fi oprit de nimeni. Joi seara, el s-a spânzurat de o balustradă în blocul în care locuia împreună cu tatăl său, nu înainte de a lăsa un mesaj celor dragi.

Potrivit cotidianului Il Messaggero, Constantin a lăsat un bilet pe masa din bucătărie pe care a scris doar atât: „Iertaţi-mă”. 

  

Italienii scriu că românul suferise nu cu mult timp înainte şi o altă lovitură. El se certase cu iubita sa cu câteva luni înainte, moment din care întreaga sa lume s-a prăbuşit. Pandemia şi mai ales pierderea locului de muncă n-au făcut decât să accentueze depresia tânărului, care a decis să-şi ia singur viaţă. Potrivit sursei citate, funeraliile lui Leonard Constantin au avut loc sâmbătă, 30 mai.

Sursa Adevărul.ro

Advertisements

Related posts

Imagini din Aeroportul Iaşi. Reguli stricte păstrate de pasageri la îmbarcarea în aeronave

Redacția

Cioabă vrea consulate pentru romi în toată Europa. Romii ar putea avea legitimaţii speciale astfel încât să fie găsiţi cei ce comit infracţiuni

Redacția

O aeronavă militară duce medici români în Italia: merg direct în focarul de la Milano

Redacția
Încarcă...