NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național Social

Un român din Italia s-a spânzurat după ce şi-a pierdut slujba şi iubita. Mesajul lăsat apropiaţilor

Leonard Constantin avea 27 de ani şi trăia de câţiva ani în Italia, unde se angajase ca ospătar la un hotel situat într-o staţiune de pe coasta Adriaticii.

Pandemia Covid-19 a provocat o criza severă în Italia, care afectează în special turismul. Din această cauză, hotelierii au fost nevoiţi să disponibilizeze sute de mii de angajaţi, iar rata şomajului a explodat.

 Printre ghinionişti s-a numărat şi un tânăr român, Leonard Constantin, care şi-a pierdut locul de muncă de la un hotel din staţiunea italiană Silvi Marina.  Românul a suferit o cădere nervoasă şi a recurs la un gest diperat, fără să poată fi oprit de nimeni. Joi seara, el s-a spânzurat de o balustradă în blocul în care locuia împreună cu tatăl său, nu înainte de a lăsa un mesaj celor dragi.

Potrivit cotidianului Il Messaggero, Constantin a lăsat un bilet pe masa din bucătărie pe care a scris doar atât: „Iertaţi-mă”. 

  

Italienii scriu că românul suferise nu cu mult timp înainte şi o altă lovitură. El se certase cu iubita sa cu câteva luni înainte, moment din care întreaga sa lume s-a prăbuşit. Pandemia şi mai ales pierderea locului de muncă n-au făcut decât să accentueze depresia tânărului, care a decis să-şi ia singur viaţă. Potrivit sursei citate, funeraliile lui Leonard Constantin au avut loc sâmbătă, 30 mai.

Sursa Adevărul.ro

Advertisements

Related posts

Unul dintre costumele purtate de Regina Maria a fost expus în premieră la Muzeul Naţional de Artă al României

Redacția

Revoluţia fiscală măreşte factura la întreţinere

Redacția

Un primar a anulat sărbătoarea comunei şi oferă tablete gratuite elevilor

Redacția
Încarcă...