NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național Politică

Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspiraţioniste: Ăştia extrag informaţii din noi. COVID-ul, primul mare experiment global

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, preşedintă al Comisiei pentru afaceri europene, a organizat recent o dezbatere pe tema 5G în Parlamentul României. În cadrul dezbaterii, Creţu a promovat mai multe teorii conspiraţioniste, printre care faptul că din oamenii sunt extrase informaţii sau că pandemia de COVID e „un experiment global”.

Discursul reprezentantei PSD, care conducere Comisia de afaceri europene din Senat, a fost semnalat de fizicianul Cristian Presură, care a participat la dezbaterea din Parlament. „noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi […] am citit eu odată cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. De asta dacă măcar suntem resursă, trebuie să plătească dividentul [..] atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii, ştim din istoria ştiinţei, eu sunt doctor în epistemologie”, a declarat Gabriela Creţu.   

Afirmaţiile acesteia pot fi ascultate de la minutul 27 şi 17 secunde. Potrivit lui Presură, Creţu a fost cea care a cerut organizaţiei neguvernamentale STOP 5G să facă un memoriu şi să vină cu el din „partea societăţii civile”.

Sursa Adevărul.ro

Advertisements

Related posts

Italienii, panicați că badantele românce ar putea să-i îmbolnăvească de Covid. Se cere testarea în masă a femeilor venite din România

Redacția

Drumurile din România, cele mai periculoase din UE. Statistică devastatoare

Redacția

Crimă din gelozie la Iaşi. L-a omorât după ce s-a dat la iubita lui

Redacția
Încarcă...