RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
NaționalPolitică

Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspiraţioniste: Ăştia extrag informaţii din noi. COVID-ul, primul mare experiment global

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, preşedintă al Comisiei pentru afaceri europene, a organizat recent o dezbatere pe tema 5G în Parlamentul României. În cadrul dezbaterii, Creţu a promovat mai multe teorii conspiraţioniste, printre care faptul că din oamenii sunt extrase informaţii sau că pandemia de COVID e „un experiment global”.

Discursul reprezentantei PSD, care conducere Comisia de afaceri europene din Senat, a fost semnalat de fizicianul Cristian Presură, care a participat la dezbaterea din Parlament. „noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi […] am citit eu odată cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. De asta dacă măcar suntem resursă, trebuie să plătească dividentul [..] atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii, ştim din istoria ştiinţei, eu sunt doctor în epistemologie”, a declarat Gabriela Creţu.   

Afirmaţiile acesteia pot fi ascultate de la minutul 27 şi 17 secunde. Potrivit lui Presură, Creţu a fost cea care a cerut organizaţiei neguvernamentale STOP 5G să facă un memoriu şi să vină cu el din „partea societăţii civile”.

Sursa Adevărul.ro

  

Related posts

Lista preliminară a stranierilor convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel și Kosovo

Redacția

Muncitori români care lucrează la o fabrică de prelucrare a cărnii din Olanda, confirmați cu coronavirus

Redacția

Scandal în Parlament. Jigniri și acuzații între Putere și Opoziție de la tribuna plenului

Redacția
Încarcă...