NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un polițist a fost lovit și târât de o mașină care a trecut pe roșu

Un agent al Poliției Locale București a fost lovit de o mașină care a intrat pe culoarea roșie a semaforului într-o intersecție din zona Pipera. În urma coliziunii, agentul a fost târât de mașină câțiva metri. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, deși un alt șofer, martor la incident, a încercat să-l oprească. 

V.B. se afla în zona șoselei Pipera, într-o intersecție cunoscută ca „nod” al Capitalei. Locul este în atenția D.G.P.L.C.M.B. ca fiind unul care, fără activitatea de fluidizare a poliţiştilor, se poate transforma în zonă de ambuteiaj.

„Am văzut cum un șofer al unei dubiţe intră în intersecție pe culoarea roşie. Am apucat să-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trântit și m-a târât câțiva metri”, povesteşte polițistul local. Acesta își mai amintește că, după ce a fost lovit, șoferul autovehiculului a reușit să plece de la locul accidentului, deși un alt conducător auto – martor al incidentului – a încercat să-l blocheze pe agresor în trafic.

După acordarea primelor îngrijiri medicale, agentul de circulație al D.G.P.L.C.M.B. a fost transportat la spitalul Elias. În prezent se află în afara oricărui pericol, iar specialiștii Poliției Nationale – care l-au identificat, deja, pe agresor – continuă cercetările.

  

DIGI24

Advertisements

Related posts

Lacul Nuntași, întins pe 800 de hectare și faimos pentru calitățile sale terapeutice, a secat aproape complet

Redacția

Misterul unui „Robin Hood“ din Spania: localnicii s-au trezit cu bani în cutiile poştale

Redacția

Minor care a traversat neregulamentar, accidentat grav de o maşină

Redacția
Încarcă...