RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un mare complex comercial din Iaşi îşi închide porţile până pe 31 martie

De mâine, complexul comercial E-gros îşi închide provizoriu porţile, din cauza pandemiei de coronavirus. Peste 1.500 de oameni vor fi trimişi acasă şi vor fi plătiţi în funcţie de decizia fiecărui angajator.

E-gros Trade, aparţinând lui Constantin Rădeanu şi Cristian Delcea, se va închide de mâine, 19 martie, până pe 31 martie. Circa 1.500 de oameni vor fi trimişi acasă. Informaţia a fost confirmată de Constantin Rădeanu, care a precizat că măsura a fost luată în încercarea de a preveni răspândirea cazurilor de infectare. “În primul rând, nu mai vin mulţi clienţi. În al doilea rând, angajaţilor le este frică să nu se contamineze de la cei care mai trec pragul complexului”, a spus, pentru “Ziarul de Iaşi”, Constantin Rădeanu. Centrul comercial este vizitat zilnic de mii de ieşeni şi găzduieşte circa 900 de magazine. 

sursa ZIARUL DE IASI

Related posts

VIDEO Brazilia: Suporterii lui Bolsonaro au atacat Parlamentul, Curtea Supremă și Palatul Prezidențial / Poliția a înfrânt insurecția după câteva ore de lupte / Protestatarii l-au acuzat pe președintele Lula da Silva de comunism, el i-a numit ”fasciști”

Redacția

Deputatul USR Emanuel Ungureanu susţine că CNAS a întrerupt contractele cu furnizorii de oxigen

Redacția

Intervenție a ARSVOM pentru preluarea de pe o navă a unui marinar rănit, în apropiere de Sfântu Gheorghe

Redacția
Încarcă...