NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un fost primar din partidul Rusia Unită al lui Vladimir Putin s-a sinucis după ce a fost arestat

​Andrei Bralnin, fostul primar al orașului Kotlas din regiunea Arhangelsk și un membru al partidului Rusia Unită condus de Vladimir Putin, s-a sinucis în detenție după ce a fost arestat pentru corupție, relatează TASS.

Penitenciar rusescFoto: Vladimir Gerdo / TASS / Profimedia

Informația apărută inițial în presa locală rusă a fost confirmată pentru TASS de către filiala din Arhanghelsk a Comitetului de anchetă din Rusia, instituția care are amplă jurisdicție asupra investigării faptelor de corupție și este subordonată direct lui Vladimir Putin.

  

„Da, așa este. Se desfășoară o anchetă pentru a stabili toate împrejurările morții persoanei implicate în dosar”, a declarat un reprezentant al instituției pentru jurnaliștii de la TASS.

Advertisements

Presa locală din Arhanghelsk, o regiune din nord-vestul Rusiei datorită orașului-port cu același nume care a jucat un rol important în livrările de armament către URSS în al Doilea Război Mondial, scrisese mai devreme în cursul zilei de joi că Bralnin, pus sub acuzare pentru luare de mită, a fost găsit mort într-un centru de arest preventiv.

Advertisements

Serviciul de presă al Serviciului Federal de Penitenciare pentru Regiunea Arhangelsk a confirmat la rândul său decesul fostului primar din partidul lui Putin,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cum își explică Marcel Vela declarația: „dacă nu are mască și strănută, poate avea dosar”: „Era vorba de unul fără mască, infectat”

Redacția

rescEU: peste 106 milioane de euro pentru primul spital de campanie pan-european / România și alte șapte state sunt participante în proiect

Redacția

Marea coaliţie şi micul PNL. PSD domină noul Guvern, UDMR obţine tot ce vrea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site