NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Un copil de 12 ani s-a electrocutat, după ce a urcat pe vagonul unui tren, în Iaşi. Băiatul are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului

Un copil de 12 ani, din Iaşi, a ajuns la spital cu arsuri de gradul II, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. Acesta s-a electrocutat şi a căzut de la o înălţime de 5 metri. Copilul este acum în stare gravă. Este ars pe 30 la sută din suprafaţa corpului şi s-a ales şi cu mai multe leziuni după cădere.

  • Copil electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon

Evenimentul s-a petrecut seara trecută, într-o gară din municipiul Iaşi. Băiatul s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă, să se joace. S-a electrocutat de la firele de înaltă tensiune care treceau pe deasupra sa şi a fost aruncat la pământ.

”S-a electrocutat! S-a urcat pe vagon şi arcul electric…
Avea arsuri, ceva?

Un echipaj SMURD a sosit imediat la faţa locului. După ce i-au acordat primele îngrijiri, medicii l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Copii din Iaşi.

  

Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator SMURD Iași: Pacientul are o arsură pe 30% din suprafaţa corporală estimată a fi de gradul II şi este cu traumatisme multiple prin cădere de la înălţime.

Autorităţile încearcă să afle ce căuta copilul în zonă

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să afle ce căuta copilul singur în zona gării, dar şi de ce s-a urcat pe vagon.

”Dacă mai era o locomotivă prin zonă pe aici producea mai mulţi volţi. Cred că nu mai avea zile, aşa… a avut noroc.”

Copilul se află acum în stare stabilă, însă medicii avertizează că arsurile provocate prin electrocutare sunt dificil de tratat.

observatornews.ro

Advertisements

Related posts

Doi inspectori scolari adjuncti ai ISJ Iasi, demisi

Oana Cordoneanu

Un ieşean a preluat oficial conducerea celei mai mari episcopii catolice din România

Redacția

Pietrele la rinichi, distruse la „Parhon“ cu un aparat ultramodern de 2 milioane de lei

Redacția
Încarcă...