RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un copil a murit și alți doi au fost grav răniți în urma unui grav accident în Dolj. Momentul în care mașina s-a răsturnat (Video)

Un accident grav a avut loc miercuri dimineață în localitatea Leu din județul Dolj. Un copil de 4 ani a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe marginea drumului.

În mașină mai erau alți doi frați ai copilului, dar și mama și tatăl său. Din primele informații, bărbatul, cetățean străin, ar fi adormit la volan.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe DN 6, pe raza localităţii Leu. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea o mașină, din direcția Craiova către judeţul Olt, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat în afara șoselei. La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor medical, echipajul SMURD și mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Salvatorii ajunși la fața locului au găsit un copil încarcerat în stop cardio respirator, doi copii cu leziuni grave, o femeie în stare de inconștientă și un bărbat conștient cu traume. Copilul inconștient și încarcerat, în vârstă de 4 ani, a fost declarat decedat.

  

Ceilalți copii de 10 și 11 ani, cât și femeia au ajuns cu răni grave la spital. Bărbatul a primit și el îngrijiri medicale.

Bărbatul e cetăţean egiptean, iar toţi 5 au reşedinţa în Drăgăneşti, judeţul Olt. Familia se pare că se întorcea din Italia, unde muncea.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

digi24

Video AICI

Related posts

Tânăr din Sirețel cu dosar penal pentru că a condus un moped fără a deține permis de conducere

Redacția

La un pas de tragedie! Un șofer a pătruns cu mașina pe contrasens (Video)

Redacția

Zeci de dosare penale pentru nerespectarea măsurilor împotriva Covid-19 şi răspândirea informaţiilor false

Redacția
Încarcă...