RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Anchetă la Liceul Tehnologic Lespezi. Un elev a fost bătut de un coleg după terminarea orelor

După atâtea întâmplări nefericite care s-au petrecut în școlile din România, ce au avut în prim plan elevi care se bat în curtea sau în afara şcolii, un incident de acest gen s-a întâmplat și la Liceul Tehnologic din comuna Lespezi.

 

  

Între doi minori în vârstă de 12 ani a izbucnit ieri după terminarea orelor un conflict spontan, aceștia și-au împărțit pumni unul altuia. În urma acestui incident copii au mers către casă, însă unul dintre ei a acuzat dureri la umărul stâng, iar familia a decis să solicite o Ambulanță.Copilul a fost transportat la Spitalul  de Urgență Pașcani cu un traumatism de cot stâng prin agresiune, cu o fractură humerus stâng. După acordarea măsurilor de prim ajutor s-a decis transferul acestuia către Spitalul “Sfânta Maria” Iași.

Conform purtătorului  de cuvânt al IPJ Iași, victima agresiunii a fost externată astăzi, iar în cursul zilei o echipă de polițiști s-a deplasat la unitatea de învățământ unde au fost audiați cei doi minori și familiile acestora. Mama copilului agresat a decis să nu facă plângere.

Sunată de o echipă Actualitatea Tv, directoarea instituției unde învață copiii implicați în conflict a refuzat vehement să discute pe marginea acestui subiect. Singurul lucru relatat a fost acela că: “Ei s-au certat în afara orelor de școală”.

Polițiștii continuă verificările în vederea aflării circumstanțelor producerii evenimentului.

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O nouă etapă de mobilitate Erasmus+ la Liceul Teoretic „Ion Neculce” din Târgu Frumos

Redacția

Atelier gratuit de pictură pentru copii!

Ema Roman

Conferință la Pașcani despre metodele de educație alternativă

Redacția
Încarcă...