RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bărbat din Polonia a ţinut în locuinţa lui cadavrul mumificat al mamei sale timp de 13 ani

Un bărbat în vârstă de 76 de ani din Polonia a păstrat în locuinţa lui cadavrul mumificat al mamei sale timp de 13 ani, descoperirea fiind făcută de o rudă care a devenit din ce în ce mai alarmată de comportamentul lui şi a chemat ambulanţa, a anunţat joi parchetul local.

Poliția polonezăFoto: Artur Widak/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paramedicii care s-au deplasat la domiciliul bărbatului au descoperit corpul mumificat al femeii pe o canapea.

  

Bărbatul locuia într-o parte a unei case împreună cu sora şi cumnatul său, cel din urmă fiind persoana care a alertat autorităţile, a relatat presa poloneză, preluată de DPA și Agerpres.

Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii februarie, a indicat biroul procurorului din Gliwice, o localitate din sud-vestul Poloniei. Bărbatul locuia în Radlin, la aproximativ 50 de kilometri sud de Gliwice.

Raportul medico-legal a arătat că femeia decedase în 2010. În urma acestei descoperiri, procurorii au decis deschiderea mormântului.

„Când a fost deschis sicriul, nu era niciun cadavru în el”, a spus un purtător de cuvânt al parchetului. O analiză ADN a indicat că mumia descoperită în locuinţă aparţinea mamei bărbatului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sondaj. PSD, lider detaşat în intenţia de vot, cu 37%. Ce procente au PNL, USR şi AUR

Redacția

Dan Barna: La un an de război, majoritatea parlamentelor democratice adoptă rezoluții, decizii sau declarații de susținere a Ucrainei și condamnare fermă a Rusie / Aflu că Parlamentul României va adopta, poate, o astfel de declarație în cel mai bun caz la vreo 10-11 zile de la eveniment

Redacția

LIVE Război în Ucraina, ziua 127: Putin neagă responsabilitatea pentru atacul de la Kremenciuk / Zelenski rupe relațiile cu Siria / Avertismentul Moscovei, după invitarea Finlandei și Suediei în NATO

Redacția
Încarcă...