NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat amenință că îl omoară pe cel care l-a agresat în urmă cu șase luni dacă polițiștii nu-i fac dreptate!

Un tânăr de 26 de ani din Pașcani amenință că-și face dreptate singur dacă autoritățile nu-l pedepsesc pe cel care l-a bătut până a intrat în comă. Gabriel Tiberiu Bucan a ajuns în urmă cu șase luni în comă de gradul II la spital după ce a fost bătut de alt tânăr în fața unui bar.

 

 Agresorul său, Ciprian Buruiană, este și acum în libertate asta deși victima a stat nu mai puțin de 21 de zile în comă. Mai mult, conform mărturisirilor cumnatei sale acesta a mai fost operat în trecut tot la cap.

  

 

 „După Paști am fost l-a discotecă în Fântânele și am luat bătaie. Am intrat cu fratele meu, am băut o bere, agresorul avea ciudă pe mine. Cu o săptămâna înainte de Paști am fost la autobază și am scos niște țevi. Nu l-am luat și pe agresor și mi-a reproșat lucrul ăsta. Mi-a dat cu pumnul, am căzut jos, m-am ridicat și mi-a dat din nou cu pumnul. Am ieșit afară și am vorbit la telefon, a venit după mine împreună cu unul din Fântânele și mi-a dat un pumn în telefon. M-am întors și i-am spus ce faci, e frumos așa, puteam să-i dau eu una și nu am dat. Am plecat spre casă a venit în spatele meu și mi-a dat iarăși una în cap, apoi m-am trezit la spital unde am stat 21 de zile în comă ”, a povestit Tiberiu Bucan. 

 Acesta îl acuză și pe polițiștul care instrumentează cazul că l-ar fi sfătuit să se împace cu victima contra unei sume de bani. Cum suma solicitată de el nu a fost achitată de agresor, Gabriel Bucan vrea să-l vadă după gratii sau mort.

 Polițistul Bezedică mi-a spus să-l las în pace, să-i cer bani. I-am spus să-mi dea 70.000  să-mi plătească spitalizarea, am cheltuit o grămadă însă nu mi-a dat nimic. Am fost la Poliție de foarte multe ori, șeful  Năcuță mi-a promis că îl arestează, că rezolvă cazul. Dacă nu se face dreptate îl prind eu pe stradă și bag două cuțite în el. Eu am executat o pedeapsă, asta să facă și el era să mor”,  a mai spus Gabriel Bucan.

 Și cumnata sa este revoltată de durata anchetei ea suspectând că se încearcă mușamalizarea cazului.

 „Pentru ce a făcut el, și-a ispășit pedeaspa a făcut peste 5 ani de închisoare. Fiecare pentru fapta care o face trage răsplata. L-a bătut să-l omoare, el a mai fost operat la cap. Îmi râd în nas, nu se face dreptate. Îmi este frică pentru copiii mei care merg la școală, la grădiniță. Atunci  a fost o adevărată mafie, au spălat sângele, nu au lăsat urme. Nu a venit nimeni să spună că va lua vreo măsură, vrem să se facă dreptate. Dosarul este la dl.Spânache, am fost în audiență la procuror, au trecut șase luni și nu s-a rezolvat nimic. Suntem și noi amărâți, avem copii, o soră de-a lui a trimis bani din Spania să îl putem îngriji în spital. Îl hrăneam ca pe copiii mici, a purtat pampers”, a declarat cumnata victimei.

 Reprezentanțíi Poliției Municipale nu au putut fi contactați pentru a-și exprima un punct de vedere oficial față de acest caz.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Control judiciar pentru unul din tinerii cercetați pentru furt și tentativă de furt, din trei magazine din Pașcani

Redacția

Femeie din Valea Seacă, urmărită internațional, arestată

Redacția

Poliţiştii vor rebotezarea “fraţilor” mai mici de la “Locală”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site