RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat amenință că îl omoară pe cel care l-a agresat în urmă cu șase luni dacă polițiștii nu-i fac dreptate!

Un tânăr de 26 de ani din Pașcani amenință că-și face dreptate singur dacă autoritățile nu-l pedepsesc pe cel care l-a bătut până a intrat în comă. Gabriel Tiberiu Bucan a ajuns în urmă cu șase luni în comă de gradul II la spital după ce a fost bătut de alt tânăr în fața unui bar.

 

 Agresorul său, Ciprian Buruiană, este și acum în libertate asta deși victima a stat nu mai puțin de 21 de zile în comă. Mai mult, conform mărturisirilor cumnatei sale acesta a mai fost operat în trecut tot la cap.

  

 

 „După Paști am fost l-a discotecă în Fântânele și am luat bătaie. Am intrat cu fratele meu, am băut o bere, agresorul avea ciudă pe mine. Cu o săptămâna înainte de Paști am fost la autobază și am scos niște țevi. Nu l-am luat și pe agresor și mi-a reproșat lucrul ăsta. Mi-a dat cu pumnul, am căzut jos, m-am ridicat și mi-a dat din nou cu pumnul. Am ieșit afară și am vorbit la telefon, a venit după mine împreună cu unul din Fântânele și mi-a dat un pumn în telefon. M-am întors și i-am spus ce faci, e frumos așa, puteam să-i dau eu una și nu am dat. Am plecat spre casă a venit în spatele meu și mi-a dat iarăși una în cap, apoi m-am trezit la spital unde am stat 21 de zile în comă ”, a povestit Tiberiu Bucan. 

 Acesta îl acuză și pe polițiștul care instrumentează cazul că l-ar fi sfătuit să se împace cu victima contra unei sume de bani. Cum suma solicitată de el nu a fost achitată de agresor, Gabriel Bucan vrea să-l vadă după gratii sau mort.

 Polițistul Bezedică mi-a spus să-l las în pace, să-i cer bani. I-am spus să-mi dea 70.000  să-mi plătească spitalizarea, am cheltuit o grămadă însă nu mi-a dat nimic. Am fost la Poliție de foarte multe ori, șeful  Năcuță mi-a promis că îl arestează, că rezolvă cazul. Dacă nu se face dreptate îl prind eu pe stradă și bag două cuțite în el. Eu am executat o pedeapsă, asta să facă și el era să mor”,  a mai spus Gabriel Bucan.

 Și cumnata sa este revoltată de durata anchetei ea suspectând că se încearcă mușamalizarea cazului.

 „Pentru ce a făcut el, și-a ispășit pedeaspa a făcut peste 5 ani de închisoare. Fiecare pentru fapta care o face trage răsplata. L-a bătut să-l omoare, el a mai fost operat la cap. Îmi râd în nas, nu se face dreptate. Îmi este frică pentru copiii mei care merg la școală, la grădiniță. Atunci  a fost o adevărată mafie, au spălat sângele, nu au lăsat urme. Nu a venit nimeni să spună că va lua vreo măsură, vrem să se facă dreptate. Dosarul este la dl.Spânache, am fost în audiență la procuror, au trecut șase luni și nu s-a rezolvat nimic. Suntem și noi amărâți, avem copii, o soră de-a lui a trimis bani din Spania să îl putem îngriji în spital. Îl hrăneam ca pe copiii mici, a purtat pampers”, a declarat cumnata victimei.

 Reprezentanțíi Poliției Municipale nu au putut fi contactați pentru a-și exprima un punct de vedere oficial față de acest caz.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Related posts

Presa din Grecia, despre fugarul Dragoș Săvulescu: “Continuă dolce vita într-o vilă cu o chirie de 87.500 de euro”

Redacția

Dr.Urlea a ajuns la spital după ce a căzut pe gheață (VIDEO)

Redacția

Primar din județul Iași condamnat la închisoare. Sabaiduc va sta 8 ani după gratii

Redacția
Încarcă...