NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat amendat într-un supermarket din Pașcani, din cauză că nu purta masca de protecție

Acțiune de amploare a oamenilor legii, astăzi, pe raza municipiului Pașcani. Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, și legitimate 28 de persoane.

”Astăzi, 8 octombrie  polițiștii pășcăneni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și asigurarea unui climat de siguranță publică. 10 polițiști, un jandarm și un polițist local au acționat în patru zone de pe raza municipiului, fiind controlate patru unități de alimentație publică, au fost legitimate 28 de persoane și controlate 6 autovehicule. Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 pe linie rutieră, iar 10 la legea 55/2020, majoritatea fiind aplicate pentru nepurtarea măștii. Un bărbat din Sirețel a fost sancționat când se afla într-un supermarket, din cauză că nu a respectat măsura purtării corespunzătoare a măștii de protecția. Sancțiunea aplicată este de 500 lei”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

 Precizăm că este obligatorie purtarea măștii de protecție, inclusiv în spațiile deschise de pe raza județului Iași, conform hotărârii nr 13/31.08. 2020. Acțiunile oamenilor legii vor continua și în perioada următoare.

Advertisements

Related posts

Un bărbat s-a sinucis aruncându-se în gol de la o fereastră a unei camere a Hotelului Central

Marius Parteni

Taximetrist pășcănean amendat pentru că nu a folosit centura de siguranță

Redacția

Un șofer vitezoman a rămas fără permis la Miroslovești

Redacția
Încarcă...