NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un bărbat a vrut să se arunce de la etajul III al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

Un pacient internat la secția de Chirurgie a Spitalului Municipal de Urgență Pașcani a pus pe jar cadrele medicale. Bărbatul în vârstă de 60 de ani, victimă a unui accident rutier,  internat cu fractură de umăr și traumatism cranio-cerebral, a vrut să-și pună capăt zilelor, miercuri 17 octombrie.

Pacientul a fost găsit la timp de cadrele medicale, care l-au imobilizat și sedat apoi l-au trimis la Spitalul Clinic de Psihiatre Socola din Iași, însoțit de polițiști. Medicii pășcăneni i-au rezolvat problema ortopedică, însă nu știau că Vasile Zabulică din localitatea Moțca are de 10 ani de zile probleme psihice.  Bărbatul le-a spus medicilor că vrea să moară, din acest motiv a vrut să se arunce de la etaj. Acesta a fost internat vineri, 12 octombrie, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității Boureni. În jurul orelor 21.00 a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost accidentat de o mașină. Din acest motiv a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Salvat în ultima clipă de la moarte! Un bărbat a încercat să se spânzure, iar acum este în comă

Oana Cordoneanu

Autospecială de capacitate mărita pentru stingerea incendiilor, descarcerare și prim ajutor primită de pompierii pășcăneni

Oana Cordoneanu

S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site