RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

USR Pașcani se implică în redeschiderea Serviciului de Pașapoarte la Pașcani

Partidele politice se implică în deschiderea serviciilor publice comunitare la Pașcani. Prefectura Iași ar urma să redeschidă Serviciul de Pașapoarte la Pașcani, la solicitarea deputatei ieșene Cosette Chichirău de la USR.

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a USR Pașcani, acolo unde în dreptul acestui demers este semnalat Iulian Rotaru, vicepreședinte al filialei locale a formațiunii aminitite.

La inițiativa vicepreședintelui Rotariu Ioan- Iulian, USR Pașcani a solicitat în luna februarie 2020, deputatei Cosette Chichirău să ceară printr-o adresă, Ministrului Administrației și Internelor redeschiderea punctului de lucru din Pașcani al Serviciului comunitar de pașapoarte. Din informațiile pe care le avem, Serviciul comunitar de pașapoarte și-a arătat oficial disponibilitatea de a deschide punctul de lucru mobil că urmare a interpelării făcute de deputata noastră, Cosette Chichirău”, se arată în comunicatul de presă.

Menționăm că punctul mobil de lucru a fost închis în august 2016, el funcționând în incinta Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor.

  

Related posts

Miercuri,14 noiembrie, apa va fi întreruptă în zona deal și suburbiile Sodomeni și Boșteni

Oana Cordoneanu

Încă 16 ore fără apă potabilă! Va fi sistată de la orele 14.30!

Teona Gherasim

Normalitate marca Pantazi: Hotărârea privind amenajarea sensului giratoriu de la spital, abandonată fără explicații

Marius Parteni
Încarcă...