NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Turcia trimite 13 tone de flori pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, din 19 septembrie/ Turkish Airlines va transporta peste 500.000 de buchete comandate de florari din Marea Britanie

flori bujori buchetsursa foto: Pexels

Compania Turkish Airlines transportă 13 tone de flori ce vor fi folosite în ceremoniile funebre organizate pentru regina Elisabeta a II-a, conform unui comunicat al companiei aeriene, transmite joi DPA.

Avioanele transportă peste 500.000 de buchete comandate de florari din Marea Britanie, iar ultimul transport este programat pentru ziua de vineri, conform unui purtător de cuvânt al companiei.

Iniţial florarii din Marea Britanie au solicitat 18 tone de flori dar crescătorii din Turcia nu au putut aduna decât 13 tone, din cauză că au trebuit să onoreze şi alte comenzi.

Advertisements
  

Cultivvatorii de flori din oraşele mediteraneene Antalya şi Isparta au înregistrat o creştere record a cererii de flori de 90% după moartea reginei, survenită la 8 septembrie.

Turcia va fi reprezentată la funeraliile din 19 septembrie de la Londra de ministrul de externe Mevlüt Çavusoglu, mai notează DPA.

Advertisements

su

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

webPR: Caravana ECOTIC ajunge la Iași

Redacția

Ministrul mediului, după întâlnirea cu Szijjártó Péter: Ne-am angajat să rezolvăm problema deşeurilor transfrontaliere, astfel încât deşeurile din râurile din vestul ţării să nu ajungă în cursurile de apă din Ungaria

Redacția

Mașini distruse la Galați, din cauza geloziei. Șicanările continuă până la sosirea poliției

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site