RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tudose, despre stenogramele în care este menționat: Văd o parte bună. Înseamnă că statul începe să funcționeze

Fostul premier Mihai Tudose și ministrul Transporturilor au negat faptul că ar fi vorbit sau i-ar fi cunoscut pe inculpații din dosarul spațiilor de la Aeroportul Otopeni.

FOTO Facebook

FOTO Facebook

Contactat de „Adevărul”, fostul premier Mihai Tudose a afirmat că nu îi cunoaște pe cei care l-au menționat în interceptările din ordonanța de începere a urmăririi penale în dosarul „Mită la Aeroportul Otopeni. 

  

 „Numai pe Sf. Petru nu l-au mentionat. Doi inși vorbesc despre mine, doi inși pe care nu îi cunosc, că dacă ajung eu nu știu cine, vine cu mine nu știu cine, pe care îl cunosc ei, în regulă și eu ce să comentez, ce pot să comentez. Nu ați văzut că ei împărțeau pe toată lumea acolo la măsuța cu cafea sau la ce erau ei. Ei făceau Guvernul (…) Știau și cine vine consilier”, a explicat Mihai Tudose.

Fostul premier a mai explicat că nu are informații nici referitoare la legătura consilierului cu inclupații. „Îl cunosc, mi-a fost consilier (…) Nu știu, nu o să mă apuc acum să vorbesc cu Felix să văd ce a vorbit el cu ăia, treaba lor, nu mă interesează.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cei care vor să vândă voucherele “Rabla pentru electrocasnice” vor fi sancționați. Ministru: Le-au luat și acum nu le folosesc

Redacția

Cum a apărut organizația Hamas, care a lansat atacul asupra Israelului, și cine o susține

Redacția

Anunțul făcut de BOR: Se va întâmpla la toate bisericile din Patriarhia Română!

Redacția
Încarcă...