NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Trei profesori de la ”Sadoveanu” au participat la un curs de formare în Londra

În perioada 9-13 decembrie 2019, în cadrul proiectului Erasmus+ 2019-1-19-1-R001-KA1010- 062432  „Fii profesorul de care au nevoie elevii tăi !”, trei profesori, Genoveva Șerban, Radu Ardeleanu și Claudia Popescu de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani, au participat la cursul School leadership and educational innovation, Londra.

 În acest timp, cadrele didactice participante și-au însușit cele mai actuale informații și cele mai noi metode de predare. Asta în vederea creșterii calității demersului didactic, a atragerii elevilor spre școală și realizarea de lecții interactive utilizând metode TIC. Utilitatea informațiilor și tehnicilor de lucru dobândite cu acest prilej va fi pe termen lung. S-a vizitat și o școală londoneză s-au evidențiat plusurile sistemului educațional britanic, profesorii având posibilitatea de a vedea cum se lucrează la clasă, modul de organizare al școlii, dotările de care beneficiază, procesul de predare și evaluare. S-a vizat și realizarea unui plan de proiect ce va ajuta echipa de management in realizarea viitoarelor proiecte.  De asemenea, beneficiarii cursului au avut oportunitatea de a face schimb de opinii. Ei au comparat sistemele educaționale din țările participante: România, Germania, Ungaria. Schimbul de cunoștințe și de idei, jocurile creative au fost interesante și productive pentru toți participanții. Ele au constituit un punct de plecare pentru colaborări viitoare.

Advertisements

Related posts

Ministrul Costel Alexe: „Prioritatea zero este operaționalizarea Spitalului Covid de la Lețcani. Cine a greșit va plăti atât administrativ cât și penal!” (P)

Redacția

Profesori de la Liceul Special ”Moldova”, alături de un elev, au participat la un proiect internațional cu tema ”Activi împotriva discriminării” (FOTO)

Redacția

Comunicat de Presă: Senatorul PSD Vasile Toma cere măsuri urgente pentru începerea construcției A8

Redacția
Încarcă...