NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Colindători din grupul vocal „Armonia”, la Școala Specială din Pașcani

Cu ocazia apropierii sărbătorilor de Crăciun, specialii de Pașcani au primit cu bucurie vizita colindătorilor din grupul vocal „Armonia”, ce are în componență elevi de la Școala Gimnazială Bălțați, care ne-au încântat inimile cu un program artistic deosebit alcătuit din cântece din repertoriul național și internațional cât și dansuri.

Activitatea derulată face parte din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, din cadrul proiectului educativ „Vreau să ajut”, sub forma unui parteneriat între cele două instiuții școlare. Coordonatorii acestui proiect sunt Popescu Marilena, Străchinaru Elena Simona, Duca Raluca și Rangu Danela, profesori la Școala Gimnazială Bălțați. Pentru că atmosfera a fost minunată, elevii și profesorii din cele două școli și-au promis că se vor mai vizita.

 Prin proiectele SNAC se încurajează implicarea elevilor, ca voluntari, în activităţi desfăşurate cu persoane aflate în dificultate, în scopul susținerii procesului de incluziune socială şi de dezvoltare educaţională personală a acestora

Elevii din Școala Gimnazială Specială Pașcani vor primi săptămâna aceasta și vizita elevilor de la Școala Gimnazială Hîrtoape și de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” care le-au pregătit elevilor cu cerințe educative speciale surprize plăcute.

Ca în fiecare an, specialii de Pașcani pregătesc zilele acestea o serbare ca-n povești pentru a-l îndupleca pe Moș Crăciun să le treacă pragul mai devreme și să îi răsplătească pentru efortul lor.

Advertisements
Loading...

Related posts

63 DE ANI DE EXISTENŢĂ A SERVICIULUI VOLUNTAR PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ AL COMUNEI TĂTĂRUŞI

Redacția

Profesori de la Școala Specială Pașcani au participat la un curs de perfecționare în Italia

Redacția

VICTOR PONTA: AM ADOPTAT MASURA PRIVIND CRESTEREA CU 16% A INDEMNIZATIEI PERSOANELOR CU HANDICAP

Redacția
Încarcă...