RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Transportatorii opresc activitatea în toată ţara

Transportul de pasageri va fi blocat de astăzi. Membrii Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), vor opri activitatea la nivelul întregii ţări, inclusiv în autogări, pentru o perioadă nedeterminată.

„Măsura de protest este determinată de ezitarea autorităţilor centrale şi locale în ceea ce priveşte aplicarea legislaţiei europene din transportul de pasageri, pirateria din domeniu desfăşurată cu autovehicule de până la 8+1 locuri, dar şi de faptul că Guvernul nu a dat un răspuns oficial faţă de niciuna dintre soluţiile transmise de FORT şi de Confederaţia Naţională Rutieră (CNR)“, se arată în comunicatul transmis de transportatori. Reprezentanţii Confederaţiei Naţionale Rutiere solicită instituţiilor abilitate să verifice modul în care se întocmeşte programul de transport interjudeţean, dar şi persoanele ce se fac responsabile de gestionarea acestuia. „Insistăm ca Guvernul să promoveze în regim de urgenţă Ordonanţa privind modificarea OG nr. 27/2010, ce a fost dezbătută în toamna anului trecut în comisiile de dialog social din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI)“, se mai arată în comunicat.

sursa evenimentul.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Lovitură de grație aplicată primarului Pantazi de șefii ApaVital Iași. Consilierii locali – cheia medierii conflictului!

Răzvan Grecu

Lipsa toaletelor publice și răchitele, subiect de discuție la conferința finală a proiectului amenajare parc

Marius Parteni

CONSILIUL LOCAL TÂRGU FRUMOS, ȘEDINȚA ORDINARĂ, 28 IULIE 2016 ( VIDEO )

Cătălin Cocoș
Încarcă...