RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Tragedie horror provocată de o ASTROLOAGĂ înspăimântată de eclipsă. Și-a înjunghiat iubitul în inimă și apoi și-a aruncat copiii din mașină în mers

O tragedie cumplită zguduie Statele Unite după ce o astroloagă americană, obsedată de eclipsa de soare recentă, și-a ieșit din minți înspăimântată că acesta este sfârșitul lumii. Femeia și-a înjunghiat mortal partenerul și și-a aruncat cele două fiice din mașină, pe autostradă în mers.

Potrivit Los Angeles Times, Danielle Johnson, cunoscută drept „vindecător divin” și „Ayoka” pe rețelele de socializare, a fost găsită moartă în mașina sa, în urma incidentului tragic.

Se pare că influența eclipsei a avut un impact puternic asupra ei, în special în contextul unor postări recente în care compara fenomenul cu „apogeul războiului spiritual” și făcea aluzii la apocalipsă.

Cu trei zile înainte de crima oribilă, femeia posta pe rețeaua de socializare X: „Treziți-vă! Apocalipsa e aici! Toată lumea care are urechi să asculte. Timpul vostru de a alege ceea ce credeți este acum!”.

  

În dimineața eclipsei, ea și-a înjunghiat partenerul, în vârstă de 29 de ani, în inimă, în propriul lor apartament din Los Angeles. Apoi, cu cele două fiice ale lor în mașină, a părăsit locuința, ducându-se pe autostradă.

Pe drum, a aruncat copiii afară din mașină, iar ulterior, într-un incident tragic, una dintre ele,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Eroii lui Putin. Un criminal rus care și-a dezosat iubita înainte de a o trece prin mașina de tocat a fost decorat pentru “fapte deosebite” în Ucraina

Redacția

Judecătorii ruși, ironici la adresa deținutului Alexei Navalnîi: ”Apă caldă, apă rece, sunt mărunțișuri, cui îi pasă? Ai pierdut, plătește!”

Redacția

Financial Times: România amenință un proiect de gaze din Marea Neagră din cauza opoziției Austriei privind admiterea în Schengen

Redacția
Încarcă...