RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Toți pășcănenii intervievați de reporterii NewsPascani.com au spus că merg la referendum. Părerile sunt însă împărțite!

Cu o săptămână înainte de referendum, demiterea președintelui Traian Băsescu captează atenția pășcănenilor. Indiferent dacă sunt pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu sau împotrivă, cei intervievați de reporterii NewsPascani.com au declarat că merg la vot. Au fost și persoane indecise asupra votului, dar și acestea au spus că vor participa totuși la referendum.

Cei care îl sprijină pe președintele suspendat consideră că actuala putere este una de fațadă, adevărații conducători fiind în umbră. Chiar dacă acceptă că Băsescu a mai și greșit, consideră că normal ar fi ca acestuia să i se termine mandatul de drept.

Desigur. Voi participa la referendum Este obligația și dreptul meu. Președintele nostru, al României, a greșit în multe rânduri. Chiar în timpul campaniei electorale cu acel așa-zis «Să trăiți bine» i-a denigrat în fața cetățenilor. Eu personal sunt pus într-o postură neplăcută, deoarece nu știu dacă cei care vor câștiga vor face ceva pentru progres. În spatele primului ministru Victor Ponta se află acei «guzgani rozalii» cum i-a denumit Cristian Tudor Popescu pe Hrebenciuc, Năstase, Mitrea, care s-au îmbogățit fraudulos. Eu voi alege răul cel mai mic”, a spus un pășcănean pe nume Ilie.

  

Voi merge la referendum și voi vota împotrivă. Nu-i bine ce-o făcut. Trebuiau sa-l lase să-și termine mandatul”, a declarat Anica, o pășcăneancă în vârstă.

De partea cealaltă pășcănenii care vor vota pentru demiterea lui Traian Băsescu au fost acizi și revoltați în declarații, ei susținând că președintele suspendat a vândut și îndatorat țara.

Voi vota împotriva lui Băsescu. Pentru mine este un escroc. Nu mă feresc de nimeni. A vândut flota, combinatul de la Slatina și ne-a îndatorat și pe noi și pe copiii noștri”, a răspuns un pășcănean pe nume Ioan.

Absolut. Jos Băsescu! Prea a fost rău. Atitudinea lui a fost mizerabilă”, a spus un pășcănean ce a vrut să rămână anonim.

A treia categorie din rândul celor chestionați este cea a indecișilor, a celor care încă nu știu cum vor vota, dar care au spus că sigur vor merge la vot.

Voi merge la vot. Acum nu știu cu cine. Că fiecare spune că el e mai bun. Nu am încredere în nimeni. Era mai bine cu Ceaușescu”, și-a exprimat incertitudinea un alt pășcănean.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Comunicat de presă : Prezentarea Master Planului General de Transport al României în şedinţa comună a Comisiei pentru transporturi şi energie din Senat şi Comisiei pentru Transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor

Redacția

Proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, respins de Parlament

Redacția

Grigore Crăciunescu: Inițiativă legislativă care clarifică responsabilitatea de la nivelul autorităților locale

Redacția
Încarcă...