NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pisici abandonate pe o stradă din Pașcani! O iubitoare de animale îndeamnă oamenii să adopte

Abandonul câinilor și pisicilor este o practică des întâlnită în ciuda insistențelor administrației locale la adresa cetățenilor, în ceea ce privește acest subiect. Cu toate că se fac apeluri la adopție și campanii de sterilizare pentru a opri înmulțirea necontrolată a patrupedelor, oamenii par să nu reacționeze în niciun fel.

Advertisements

Există și persoane iubitoare de animale, care atrag atenția asupra acestei probleme. Spre exemplu, o pășcăneancă a explicat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că există persoane care abandonează pisici pe strada unde aceasta locuiește și de asemenea îndeamnă spre adopția acestora.

„Pe strada Mihai Eminescu, lângă Clubul Copiilor, e plin de motănei abandonați. Le mulțumesc celor care știu că-mi mai ocup timpul cu salvarea animăluțelor, pentru că se gândesc să le abandoneze în fața casei sau a garajului meu, deși nu este în regulă cum procedează. Problema este că sunt din ce în ce mai mulți și nu mai facem față cu ei. Dacă sunt doritori care vor să ia acasă niște suflețele, îi rog să nu stea prea mult pe gânduri”, potrivit postării de pe Facebook.

Advertisements
Advertisements

Related posts

AJOFM Iași: 164 locuri de muncă la Pașcani

Redacția

Cine îi va lua locul lui Maleon la BCU. Ministerul ar vrea o rezolvare rapidă, dar „Cuza“ încă analizează dosarele

Redacția

Cea mai puternică rugăciune vindecătoare!

Redacția
Încarcă...