RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Topul popularității politicienilor români. Cum au ajuns în față lideri controversați ANALIZĂ

Klaus Iohannis rămâne cel mai popular politician român, din top lipsind deținătorii altor funcții importante, dar regăsindu-se parlamentari controversați, ca George Simion și Diana Șoșoacă.

Iohannis, Simion și Șoșoacă, trei dintre politicienii din topul popularității FOTO Inquam

Iohannis, Simion și Șoșoacă, trei dintre politicienii din topul popularității FOTO Inquam

În România, rețeaua de socializare cea mai populară rămâne Facebook, la finalul anului trecut fiind nu mai puțin de 12,73 milioane de utilizatori, potrivit site-ului Statista. Primul om în stat, Klaus Iohannis (aflat în al zecelea an de mandat), este cel mai popular politician pe Facebook, având nu mai puțin de 1,8 milioane de urmăritori.

  

Ceilalți politicieni cu funcții de top, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Alfred Simonis, se află la mare distanță. De exemplu, Marcel Ciolacu are 211.000 de urmăritori, departe de top cinci politicieni populari pe Facebook, dar cel mai bine plasat din Guvernul pe care îl conduce. Nicolae Ciucă, președintele Senatului, are circa 62.000 de urmăritori, în timp ce Alfred Simonis are circa 16.000 de urmăritori.

În schimb, în topul popularității, Iohannis e secondat de liderul AUR, George Simion, cu 1,3 milioane de urmăritori, politician care s-a evidențiat prin mai multe scandaluri în Parlament. Din rândurile PSD,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Instanța supremă: Procesul dintre CSA Steaua și FCSB pentru palmares se va rejudeca

Redacția

VIDEO William, Kate, Harry și Meghan, apariție publică împreună la Windsor

Redacția

Geoană răspunde ironiilor lui Ciolacu: Dacă nu livrează la prezidențiale, cariera lui politică e în mare mare cumpănă

Redacția
Încarcă...