NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Topul căutărilor pe internet, în timpul pandemiei

O agenţie de marketing digital a făcut clasamentul curiozităţilor căutate pe internet, care nu le-au dat pace românilor în ultimele săptămâni. Toate au legătură cu pandemia, cu sănătatea ori cu drojdia – atât de căutată în astfel de vremuri.

Putem să spunem că majoritatea termenilor căutaţi pe internet de către români sunt previzibili. Au legătură cu perioada prin care trecem cu toţii. Ceea ce este surprinzător – arată studiul, este creşterea acestor căutări din ultimele săptămâni.

„De ce nu mai găsim drojdie”? O intrebare pertinenta de altfel, care putem spune că a spart toate recordurile: întrebarea a înregistrat de o mie de ori mai multe căutări online în perioada stării de urgenţă decât înaintea ei.

Românii au vrut să afle şi ce înseamnă „pandemie”, în Dicţionar, aşa că au căutat termenul de aproape 300 de ori mai mult decât de obicei. „Ce este recesiunea, Horeca, De ce creşte euro ori De ce bat clopotele la ora 12” au fost alte curiozităţi la care românii au căutat răspunsul pe internet.

Şi, pentru că toate restaurantele, frizeriile sau sălile de fitness au încă uşile închise… şi căutări precum „Exerciţii fizice acasă” ori „Cum să te tunzi la domiciliu” au fost şi ele în topul căutărilor. Laolaltă cu ce activităţi mai poţi face în propria locuinţă ori amenajarea unui birou acasă.

În ceea ce priveşte bucătăria, evident tot drojdia uscată conduce clasamentul la capitol ingrediente căutate- a avut cu peste 180 de căutări mai mult faţă de perioada dinaintea stării de urgenţă. Creşteri au avut şi termeni precum „Maia de casă, Pâine fără drojdie ori Alimente neperisabile.”

La capitolul sănătate, deloc suprinzător, dezinfectantul de mâini a fost căutat pe internet de 418 ori mai mult, iar spirtul, de aproape 200 de ori.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Amazoanele ZODIACULUI – ELE sunt cele mai războinice femei!

Redacția

E nebunie curată: Nu se mai pot face programări la RAR pentru anul acesta

Redacția

Pensionarii ar putea primi bonuri de masă în schimbul tichetelor de călătorie nefolosite

Redacția
Încarcă...