NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Toma de la ApaVital: „Niște „moțați” nu ne-au dat voie să vorbim la dezbatere”

Directorul ApaVital, Ion Toma, a dat dovadă într-o emisiune televizată de bădărănie. Prezent în studioul „Vocile Iașiului”, Digi24 Iași, directorul operatorului județean a avut o ieșire nepotrivită la adresa cetățenilor care își cer drepturile de mai bine de 7 luni în Pașcani. 

 

  

Toma a persiflat societatea civilă pășcăneană poreclind participanții la dezbaterile organizate de Primărie pe tema apei ca fiind niște „moțați”. Întrebat de  consilierul Marius Pintilie, prezent și el în platoul aceleeași emisiuni, ce a vrut să spună, directorul ApaVital a explicat că a făcut referire la numele de familie al lui Ion Moțatu, unul dintre cei mai vocali pășcăneni la adresa practicilor abuzive instaurate în municipiu de operatorul de apă.

„Am fost la o dezbatere la Primărie, toți directorii de la ApaVital și niște <<moțați>> nu ne-au lăsat să deschidem gura. Pe cel care este liderul lor îl cheamă Moțatu , a acuzat Ion Toma.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Trei zile de grevă japoneză la CFR săptămâna viitoare. Ameninţări cu greva generală

Redacția

Bani de la Guvern pentru pagubele produse de inundații în județul Iași

Oana Cordoneanu

Societatea civilă critică ora la care primarul vine la muncă! Vezi cât l-au așteptat pășcănenii în prima zi de muncă din noul an pe Dumitru Pantazi!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site