NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tinerii din Heci dau dovadă de spirit civic. Aceștia au curățat zona din fața Căminului Cultural

Tinerii din zona Pașcaniului demonstrează încă o dată grija și atenția pe care o acordă mediului înconjurător, dar și educația pe care o au, implicându-se în nenumărate rânduri în activități de curățenie și igienizare a spațiilor verzi.

Mai mulți adolescenți au desfășurat activități de curățare și înfrumusețare a zonei recreative din fața Căminului Cultural Heci, potrivit unei postări pe grupul de Facebook “Împreună pentru Heci-Lespezi”.

„Curățenia și ordinea sunt probleme de instinct, ele țin de educație și, ca majoritatea lucrurilor bune, trebuie să îți cultivi gustul pentru ele. Felicitari tuturor celor care astăzi au dovedit că ordinea și curățenia înmulțesc zilele fericite și te fac să ai o conștiință curată. Rugămintea mea este ca toți cei care merg în fața Căminului Cultural Heci pentru câteva momente de relaxare și povești de seară, să păstreze curățenia pentru a nu își bate joc de munca depusă de copii astăzi și să ia exemplu poate pentru activitățile ce vor urma. Sunt tare mândra de voi și sper că și ceilalți localnici vor aprecia inițiativa voastră!”, se arată în postarea de pe grupul „Împreună pentru Heci-Lespezi.”

  
Advertisements

Related posts

Fără apă potabilă în satul Buda

Irina Gherasim

Valea Seacă: Taxele și impozitele locale se pot plăti online

Oana Cordoneanu

Consilierii din Miroslovești vor sesiza DNA Iași, după ce au fost somați de o firmă din Pașcani (FOTO-VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...