RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Teroristul Hamas care a defilat cu trupul tinerei Shani Louk prin Gaza, ucis de armata israeliană: „Acest monstru se prăjește acum în iad”

Rabinul Shmuley Boteach a scris pe rețeaua de socializare X că „monstrul” care a ucis-o pe tânăra Shani Louk, aflată în Israel la un festival de muzică în ziua atacului din 7 octombrie, „se prăjește acum în iad pentru totdeauna”.  Mama fetei, Ricarda Louk, a declarat că ar fi aflat că teroristul Hamas care a comis atrocitățile a fost ucis de armata israeliană.

Una dintre cele mai puternice imagini de la loviturile date de Hamas pe teritoriul Israelului a fost cea în care apare o tânără dezbrăcată și legată într-o camionetă aflată în mers, plină cu militanți palestinieni înarmați. Imaginile cu ea capturată de Hamas, plină de sânge și complet dezbrăcată, s-au viralizat cu rapiditate pe Internet, stârnind groază, dar mai ales furie față de modul în care au acționat militanții palestinieni.

Shani Louk este persoana în cauză, de 22 de ani, cu dublă cetățenie, germană și israeliană. Pe baza profilurilor din social media, presa a aflat că Shani se afla în Israel în acele zile pentru a participa la festivalul de muzică Supernova. Mama lui Louk a reușit să identifice corpul fără viață pe camion datorită tatuajelor și dreadlock-urilor sale distinctive și, timp de săptămâni,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Directorii unei companii aeriene, puși să încarce și să descarce bagajele unor turiști / Unde s-a întâmplat

Redacția

Marele ABSENT de la reuniunea „Comunității Politice Europene” din Moldova, din 1 iunie. Macron: „Decizii importante pentru viitorul nostru comun”

Redacția

Cine este bărbatul misterios care a luat parte la încoronarea regelui Charles: ”Meghan, nu ne păcăliți…”

Redacția
Încarcă...