NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Teroare în rândul localnicilor din satul Boureni. Trei indivizi săvârșesc numeroase fapte, dar sunt liberi

„Vă rugăm sesizați organele statului, că la Boureni e dezastru”, acesta este mesajul disperat al unui locuitor din satul Boureni, comuna Moțca.

Bărbatul ne-a contactat ieri seară pentru a ne povesti ce se petrece în localitate. Domnul Mihai, pentru că așa s-a recomandat acesta, spune că de câteva luni de zile trei indivizi fac efectiv legea în sat.

Sunt scandaluri nenumărate, se bat pe la baruri, iar pe cei care îi întâlnesc seara pe drum îi pocnesc. Nu mai spun de furturi și alte probleme. E dezastru. Acum câteva zile au bătut niște copii tare de tot. Vă rugăm sesizați organele statului, că la Boureni e dezastru„, a scris acesta într-un  mesaj. 

  

Acest ultim incident de care ne-a vorbit cetățeanul care ne-a contactat este confirmat de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

La data de 14 aprilie polițiștii au fost sesizați despre un conflict care a avut loc între mai multe persoane. În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului și au aplanat respectivul conflict, un tânăr de 25 de ani a fos reținut pentru 24 de ore. Ulterior a fost prezentat în fața instanței, care a decis cercetarea acestuia sub control judiciar„, ne-a declarat Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.  

Despre panica care s-a instaurat în rândul localnicilor au cunoștință și autoritățile locale. Consilierii locali au discutat despre problemele oamenilor, dar așteaptă de la polițiști să ia măsuri.

Primarul comunei Moțca nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a explica ce măsuri sunt intreprinse la nivel de localitate pentru a spori siguranța cetățenilor.     

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

Redacția

Accident teribil la Lespezi: doi șoferi aflați în stare de ebrietate au ajuns la spital (FOTO)

Marius Parteni

Bărbatul dispărut din Tătăruşi, găsit beat în gara Ploieşti

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site