RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcăneni atenție la bunurile personale dacă călătoriți cu trenul

Dacă în perioada sărbătorilor Pascale veți călători cu trenul este foarte important să fiți atenți la bunurile personale. Asta vă sfătuiesc și Polițiștii de la Transporturi Feroviare. Cum în municipiul Iași s-au înregistrat în ultimile două zile cazuri în care unii călători și-au uitat portofele în trenul cu care călătoreau, aceștia fac câteva recomandări importante.

 

 Polițiștii vă sfătuiesc să nu dormiți în timpul călătoriei și să nu lăsați bagajele nesupravegheate. De asemenea păstraţi banii, documentele personale şi de călătorie în buzunarele interioare şi pe cât posibil în buzunare diferite. Nu purtaţi ostentativ bijuterii sau alte obiecte de mare valoare și nu lăsaţi bunurile personale şi bagajele dumneavoastră în grija persoanelor necunoscute       

  

 La data de 16.04.2014, in jurul orei 19.00, poliţiştii de la Transporturi Feroviare Iaşi, după   sosirea trenului de persoane IR Bucureşti – Iaşi, în staţia CF Iaşi, după coborârea călătorilor, au procedat la verificarea garniturii, ocazie cu care într-un compartiment au gasit o borsetă ce conţinea  9.000 lei, acte de identitate şi alte bunuri.

 După aproximativ 10 minute, la sediul Poliţiei Transporturi s-a prezentat B. Viorel, de 63 de ani, din Bucureşti,  care a declarat faptul că   a coborât în staţia CF Nicolina, uitându-şi borseta cu suma de bani si celelalte bunuri în tren. Acestea i-au fost restituite.

 De asemenea, la data de 15.04.2014, la ora 19.15, poliţiştii de la Transporturi, după sosirea trenului de persoane IR  Bucureşti -Iaşi, în staţia CF Iaşi au procedat la verificarea garniturii, iar într-un vagon, au găsit un portofel ce conţinea suma de 1448 lei şi acte de identitate.

 Poliţiştii au identificat persoana care a uitat portofelul în tren: L. Andreea, de 20 de ani, din mun. Vaslui, iar bunurile i-au fost restituite împreună cu suma de bani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Prins de radar conducând pe o stradă din Pașcani cu 91 km/h

Redacția

Bărbat din Ruginoasa găsit mort pe câmp

Redacția

Noapte însângerată la Crivești. Înjunghiat în burtă a refuzat internarea, dar a revenit la unitatea medicală câteva ore mai târziu

Marius Parteni
Încarcă...