RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cine sunt poliţiştii morţi în accidentul de la Brăila

Cei doi poliţişti care au murit în accidentul de la Şuteşti, Brăila, sunt agent şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volanul autospecialei de Poliţie şi agent Ana Maria Manea, de 21 de ani.

Poliţista în vârstă de 21 de ani era angajată în cadrul IPJ de doar 5 luni, iar poliţistul, în vârstă de 45 de ani, mai avea doar 1 an până la pensie.

Se pare că, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, conducătorul unei autospeciale de poliție a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc.

În urma accidentului, șoferul și pasagerul (bărbat în vârstă de 45 ani și femeie în vârstă de 21 ani), ambii agenți de poliție în cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat.

  

Trupurile celor doi poliţişti au fost descoperite carbonizate, în interiorul maşinii.

Imediat dupa accident, un grup de tineri a trecut prin zonă, i-au văzut, dar nu au putut să-i ajute, flăcările fiind prea mari.

Echipajul de poliţiei se afla în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești.

“Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, informează poliţiştii.

OBSERVATOR

Related posts

Centrul pentru copii “Sfântul Spiridon” din Târgu Frumos a fost vizitat de polițiști

Redacția

Doi morţi şi mai mulţi răniţi într-un accident între un microbuz şi un autoturism

Redacția

Program prelungit pentru eliberarea cazierelor judiciare de la Poliţia Municipiului Paşcani

Ema Roman
Încarcă...