NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Teo și Livia nu sunt singuri pe lume: Drama lor i-a sensibilizat pe mulți. Un afacerist local suportă cheltuielie de înmormântare a mamei

Materialul prezentat de Actualitatea Tv și NewsPascani.com i-a mișcat pe semenii noștri din țară și străinătate. Cazul micuților din suburbia Sodomeni care au rămas fără mamă, i-a sensibilizat pe mulți pășcăneni.  

 S-au arătat dornici să ajute pe cât posibil familia să depășească acest moment greu.

Omul de afaceri Cristi Bolobiță a contactat directoarea școlii Gimnaziale Sodomeni, prin intermediul căreia a transmis familiei că va suporta toate cheltuielile cu înmormântarea mamei celor doi micuți și nu numai.

  

Pe de altă parte, cadrele didactice de la școala unde Livia și Teo învață, au strâns o sumă de bani pentru cele necesare. Familia preotului din suburbia Sodomeni contribuie alături de ceilalți semeni la ajutorarea familiei pentru a ușura depășirea acestui moment greu în viața celor doi copilași.

În urma mediatizării cazului familiei Archire, domnul Cristi Bolobiță s-a mobilizat și ne-a ajutat foarte mult. Pe această cale dorim să-i mulțumim. De asemenea, cadrele didactice de la Școala Sodomeni, părintele Mihai , soția dumnealui și câțiva oameni cu suflet s-au mobilizat și ne-au ajutat enorm de mult până în acest moment, ne-a declarat Geanina Isticioaia, directorul Școlii Gimnaziale Sodomeni.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

De asemenea, directoarea școlii a fost sunată de oameni stabiliți prin țară sau străinătate care au solicitat un cont unde ar putea trimite sume pentru intervenția medicală de care are nevoie Livia.

După înmormântarea mamei celor doi, directoarea școlii și oamenii care sunt aproape de cei doi micuți  vor deschide un cont pe numele fetiței unde se vor putea face donații, iar banii virați să contribuie la tratamentul fetei.

Reamintim faptul că micuța Livia, în urma vaccinării din clasa I a fost descoperită cu ganglioni la nivelul gâtului, iar în urma investigațiilor a fost diagnosticată cu hodgkin scleroză nodulară de gradul II. Fetița are nevoie de un autotransplant de măduvă, iar suma necesară acestei intervenții este una extrem de mare. 

 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Povestea tulburătoare a unui copil din Iași devenit supererou după moarte

Redacția

Mii de pelerini sunt deja la coadă pentru a se închina la Sfânta Parascheva

Redacția

Un nou proiect privind protecția animalelor, discutat de Guvern. Consiliile județene și CGMB vor trebui să asigure adăposturi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site