RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tensiuni PNL-PSD în Timiș. Nica îl critică pe Simonis pentru participarea la un eveniment din Serbia. Reacția șefului Camerei Deputaților

PNL Timiș îl critică pe Alfred Simonis, despre care afirmă că a refuzat invitaţia forţelor democratice din Serbia şi a participat la o acţiune electorală a unui partid pro-rus. Șeful interimar al Camerei a venit cu precizări pentru „Adevprul” despre toată situația generată de vizita în țara vecină.

Critici la adresa lui Alfred Simonis din partea PNL Timiș. Foto: News.ro

Critici la adresa lui Alfred Simonis din partea PNL Timiș. Foto: News.ro

PNL Timiş susţine toate demersurile legitime ale formaţiunii politice a românilor din Serbia, membră în coaliţia ”Serbia împotriva violenţei” proeuropeană. Suntem alături de liderii Partidului Românilor din Serbia care şi-au exprimat zilele trecute regretul şi dezaprobarea pentru gestul sfidător făcut de preşedintele Camerei Deputaţilor din România, Alfred Simonis, care a refuzat invitaţia forţelor democratice din Serbia şi a participat la o acţiune electorală a Partidului Progresist Sârb, recunoscut pentru poziţia sa anti-europeană şi pro rusă”, se arată în mesajul PNL Timiș.

  

Liderul PNL Timiș, Alin Nica, susține că a fost contactat de mai mulţi lideri politici români din Serbia, care i-au spus că se simt jigniţi de atitudinea deputatului PSD Simonis, potrivit News.ro.

Acţiunile controversate ale deputatului Simonis continuă şi, iată, ne pun într-o situaţie delicată.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Despre PNDL3, Ghinea: „Se plimbă pixul lui Dragnea dintr-o mână în alta”. Liderul UDMR: „Cred că Ghinea era cam obosit când a spus asta”

Redacția

Crimă oribilă! Un bărbat şi-a omorât cu toporul iubita, apoi a sunat la 112

Redacția

Ce a scris un deţinut politic din Sibiu pe un bilet găsit în zidurile Cazinoului din Constanţa, aflat în renovare: Viaţa mea este în mâinile Domnului, căci liber nu voi fi prea curând

Redacția
Încarcă...