NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos:Anunț important privind colectarea selective a deșeurilor la case!

Începând de astăzi, șoferii de pe mașinile de gunoi vor distribui, GRATUIT, role cu saci menajeri – de culoare galbenă, în care va trebui sa depozitați doar deșeurile reciclabile, hârtie/carton, plastic, metal.

Aceștia vor fi colectați din poartă în poartă de firma de salubrizare a orașului, în fiecare zi de luni, a săptămânii. Colectarea selectivă în sacii galbeni va începe de luni, 06.07.2020.

 Deșeurile din carton voluminoase (ambalaje) și plastice mari, nu le puneți în saci, le depuneți la poartă, lângă sacii galbeni.
 Deșeurile din sticlă le veți depune în continuare în containerele de culoare verde, care sunt amplasate în locațiile deja stabilite. Containerele albastre si galbene nu vor mai fi în actualele locații.

ATENȚIE:

Începând cu data de 06.07.2020 cetățenilor care nu selectează deșeurile nu li se va mai ridica gunoiul neselectat. În situația în care se repetă acest aspect vor fi aplicate sancțiuni contravenționale conform legislației în vigoare.

Acest anunț se adresează exclusiv cetățenilor din orașul Târgu Frumos care locuiesc la casă (gospodărie individuală).

Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: Primarul și consilierii colindați la ultima ședință din an

Oana Cordoneanu

Târgu Frumos: Se caută medic pentru asistență medicală în școli

Marius Parteni

SCANDAL la un liceu din Târgu Frumos: ELEVI de clasa a IX-a, filmaţi făcând SEX în toaleta şcolii (VIDEO). Polițiștii îl caută pe autorul postării imaginilor pe internet!

Redacția
Încarcă...